Het is vandaag opnieuw een bijzondere wandeling geworden. Enkele dagen geleden ontving ik het bericht dat degene die de tocht uit zou zetten, verhinderd was. Ik heb zelf maar het initiatief genomen voor een pad hier in de buurt.

Onze wandeling:
De basis was het Dashosterpad. Inclusief de heen en terug route: 21 km. Bij mij thuis vandaan eerst door Zeeland. Daarna het Dashosterpad (Klompenpad) om vervolgens te eindigen via Hoevelaar. Zeeland en Hoevelaar zijn 2 nieuwe wijken in Woudenberg. Het voorbereiden kostte me niet veel tijd.

Start: bij mij thuis aan de Paulus Potterlaan 44 in Woudenberg.

We waren vandaag met 7 Walkers. Prachtig weer.

De volgende wandeling zal op donderdag 11 augustus 2022 zijn. Enkele dagen ervoor stuur ik nog een uitnodiging waarna je kunt opgeven.

Prachtige zonnebloem onderweg.
Zeeland in Woudenberg.